Näytteilleasettajat

Asuminen

Maalle asumaan - viettämään Parasta aikaa!

Pälkäneellä on hyvä elää ja olla: elämä on viihtyisää, kiireetöntä ja laadukasta, välimatkat suuriin kaupunkeihin lyhyitä ja vapaa-aika monipuolista. Kaunis maaseutupitäjä Pälkäne sijaitsee vain puolen tunnin ajo- tai bussimatkan päässä Tampereelta valtatietä 12 pitkin.

Hyvinvointi

Hyvinvointihanke (elokuusta 2018 elokuuhun 2021) kokoaa Pälkäneen alueen yrittäjiä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan erilaisten tapahtumien avulla. Kokoonnumme liikkumaan ja nauttimaan luonnosta ja toistemme seurasta omien voimavarojemme puitteissa, kehitämme omia henkisiä voimavarojamme ja herättelemme luovuuttamme uuteen kukoistukseen erilaisissa työpajoissa.

Asuminen

Arkkitehtitoimisto Akkuna on Pälkäneen Onkkaalasta käsin toimiva korjausrakentamiseen erikoistunut suunnittelualan pienyritys. Valtaosa toimeksiannoista käsittää jo rakennettujen kiinteistöjen rakennuskannan muokkaamista ja laajentamista rakennusperinnettä ymmärtävin ja arvostavin tavoin. Toimistolla on silmää myös modernille arkkitehtuurille ja kyky luoda oivaltavaa uutta.

Hyvinvointi

Olemme vakuutusten ja niihin liittyvien palveluiden asiantuntija. Tarjoamme yrityksille, yrittäjille ja kotitalouksille niiden tarvitsemat riskienhallinta- ja vakuutuspalvelut. Elämä on tehty elettäväksi -siksi on Fennia.

Asuminen

Etätyö on voimakkaasti nouseva trendi. Se koskettaa meitä kaikkia netin kautta hoidettavien työtehtävien, etäopiskelun ja yritysten verkostoitumisen muodossa. HUB Kukkiatalo tarjoaa nykyaikaisen ja yhteisöllisen ympäristön etätyölle.

Hyvinvointi

Palvelunani on hieronta yksilön tarpeet huomioiden. Yhdistän hierontaan monipuolisesti eri tekniikoita, jotta saamme parhaan mahdollisen tuloksen.

Hyvinvointi

Olen Method Putkisto ja MP Pilates -ohjaaja sekä myös Personal Trainer. Pidän Method Putkisto ja  Pilates -kehonhuoltotunteja Onkkaalassa ja Aitoossa. Personal Trainer -palveluja tarjoan asiakkaan omien toiveiden mukaan. Personal Trainer -palvelut voivat suuntautua myös kehonhuollollisiin suunnitelmiin.

Hyvinvointi

Meidän juttu on hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti uusia ja kiinnostavia valmennuksia, joista voit valita sinulle sopivan ja saavutat tavoitteesi. Tämän takaavat jo 10 vuoden kokemus verkkovalmennuksista ja huippuvalmentajat.

Asuminen

K-Rauta Pälkäne on palveleva rautakauppa, josta saat kaiken tarvittavan rakentamiseen. Myymälässämme on kokoluokkamme nähden varsin kattava valikoima emmekä kuitenkaan ole rautakauppana ihan pienimmästä päästä.

Hyvinvointi

Tragedian Kääntöpiiri on tapahtumakonsepti ihmisille, jotka haluavat kehittää itseään kohti parempaa merkityksellisempää elämää. Tragedian Kääntöpiiri sisältää valmennuksia, seminaareja, luentoja ja workshopeja isoja tai pieniä vastoinkäymisiä elämässään kokeneille ihmisille. Eli meille kaikille.

Muut

Luopioisten Yrittäjät ry on innovatiivinen ja aktiivinen toimialueensa elinvoiman kehittäjä, joka luo yrittäjyydelle myönteistä ja positiivista ilmapiiriä. Pyrimme edistämään yrittäjien verkostoitumista ja yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa sekä paikallisten palveluiden näkyvyyttä. Olemme mukana erilaisissa Kukkian kylien kehittämishankkeissa ja tapahtumissa.

Hyvinvointi

Tehtäväni on auttaa sinua löytämään tien stressaavasta elämäntavasta hyvinvointiasi tukevaan. Hoidoistani löydät avun mm. olkapää-, hartia-,selkä-, lonkka- ja jalkakipuihin ja liikkuvuusongelmiin. Faskiahoidolla kehosi pysyy paremmin tasapainossa, jolloin stressinhallinta on helpompaa.

Asuminen

Meillä pääset asioimaan ihmisen, et yrityksen kanssa! Puhelimeen ja viesteihin vastaan minä, Mika Hippeläinen. Ja teen sen kovin mielelläni. Jos en jotain asiaa tiedä tai muista, selvitän sen sinulle. Jos jokin aikataulu ei sovi sinulle, tehdään siitä sinulle sopiva. Jos meiltä ei löydy jotain tuotetta, se hankitaan.

Hyvinvointi

Viihtyisä kahvila historiallisessa Nuijantalossa. Tarjoamme pienpaahtimokahvia ja itsevalmistettuja leivonnaisia sekä keittolounaan aukioloaikoina.

Kahvilamme palvelee to, la, su klo 11-16 ja pe klo 11-15 ja klo 18-21. Meillä on a-oikeudet ja järjestämme viini-iltoja.

Asuminen

OP Kangasala on paikallinen, yli 30 asiantuntijan voimin Kangasalan ja Pälkäneen toimialueella toimiva itsenäinen Osuuspankki. Olemme osa vahvaa OP Ryhmää. OP Kangasalan perustehtävänä on edistää omistajajäsentemme, asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

Muut

Osuuskunta Kukkian kasvattamo on alueen yritysten, järjestöjen ja aktiivisten asukkaiden perustama yrityshautomo, joka kehittää, käynnistää ja pilotoi yhteistoimin uusia yritysideoita, jotka lisäävät alueen elinvoimaa ja työpaikkoja.

Hyvinvointi

Pälkäneen apteekista saat reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeet ja sairauksien hoitoon ja terveyden ylläpitämiseen liittyvät tuotteet. Annamme lääkeneuvonnan, itsehoidon neuvonnan ja tuemme asiakasta omahoidossa. Tarjoamme myös koneellista annosjakelupalvelua. Kuljetamme apteekkiostokset tarvittaessa asiakkaan kotiin asti.

Olemme monipuolisesti hoitopalveluja tarjoava kolmen yrittäjän hoitola. Meille on helppo tulla, on hyvät parkkipaikat, sijainti on keskeisellä paikalla. Käynti meille on Onkkaalan VPK:n talon urheilukentän puolelta.

Kaikille meille on oma ajanvaraus:

Muut

Pälkäneen kulttuurireittihanke kerää ja kokoaa alueen matkailulliset helmet sekä monipuolisen kulttuurihistorian yhteen. Hanke toteuttaa neljä eri kulttuurireittiä, joista kolme on ääninäyteltyjä ja tarinallistettuja opastettuja reittejä.

Asuminen

Valokuitu mahdollistaa sähköisten palvelujen käytön tänään ja huomenna. Luotettava yhteys kestää sään vaihtelut sekä toimii etäisyyksistä ja käyttäjien määrästä riippumatta. Valokuidun avulla onnistuvat turva- ja etävalvontapalvelut, hoivapalvelut, videoasioinnin ja viihdepalvelut sekä etäopiskelun ja -työn.

Muut

Pälkäneen Yrittäjät palveluksessasi! Osana kattojärjestöä Suomen Yrittäjiä myös me paikallisyhdistyksenä haluamme parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen olosuhteita Pälkäneen seudulla. Päätehtävämme on pitää yrittäjän puolta, toimintaamme muun muassa viestintä yrittäjille tärkeistä asioista, yhteistyö kunnan kanssa sekä yrittäjien virkistys että verkostoituminen – kuten nyt nämä messut!

Muut

Pirkan Helmi on maaseudun kehittämisyhdistys, joka toimii Akaan, Pälkäneen, Urjalan ja Valkeakosken alueilla. Toimimme alueemme Leader-ryhmänä kannustaen alueen asukkaita kehittämään yhdessä omaa elinympäristöään.

Hyvinvointi

Pyrokratia ry tuli- ja flow-taiteiden yhdistys, joka on nyt laajentamassa toimintaansa Sydän-Hämeen seudulle. Syksyllä alkaen pidämme hulajumppa-tunteja Kostian koululla (klo 16.30-17.30, yli 7-vuotiaille). Kurssi alkaa 9.9. ja harrastus sopii kaikille iästä ja kunnosta riippumatta, sillä jokainen voi tehdä sitä omien kykyjensä mukaan.

Asuminen

Rautajärven seudun kylät on yhteiskunnallinen voittoa tavoittelematon yritys, joka on perustettu alkuvuonna 2019 edistämään Rautajärven alueen kehitystä. Yrityksen osakkaita ovat tavalliset paikalliset asukkaat ja mökkiläiset. Yrityksen ensimmäinen talkooprojekti oli rivitaloyksiöden remontoiminen perheasunnoiksi Rautajärven taajamassa.

Asuminen

Meiltä sähköasennukset tarvikkeineen, ilmalämpöpumput asennettuna, aurinkosähköjärjestelmät (verkkoon liitettävät sekä akuilla) sekä sähköautojen lataus

Hyvinvointi

Sanna's Life hoitaa elämäsi tärkeät asiakirjat ammattitaidolla ja joustavalla aikataululla. Edunvalvontavaltuutukset, ositukset, testamentit, lahjakirjat, kauppakirjat ja kaupanvahvistukset hoituvat mukavasti luonasi tai toimistollani. Surun kohdatessa voit kääntyä puoleeni myös perunkirjoitus- ja perinnönjakoasioissa.

Asuminen

Meiltä paikallisella ammattitaidolla: Kiinteistönvälitys, osto- ja myyntivälitys, sisustussuunnittelu, arviot, myyntikalustus- ja vuokraus.

Ota yhteyttä!

Tutustu myös: www.designpohjola.fi.

Asuminen

Spirraali on Noora Rosbergin työpaja, Puttiikki ja VerkkoPuttiikki Pälkäneellä. Spirraalista löydät rautalangasta väännettyjä hyvän mielen lahjatavaroita, persoonallisia sisustusesineitä, kaunoisia tekstejä, koukeroisia kortteja ja kikkuraisia kransseja. Tilauksesta rautalangasta vääntyy toivomasi teksti taikka nimi tuossa tuokiossa.

Muut

Parasta paikallista kotikyliltä. Perinteikäs paikallislehti hengittää Pälkäneen ja Kangasalan virkistävää maalaisilmaa, kerää viikon tärkeimmät tapahtumat paperille ja valvoo netissä ympäri vuorokauden.

Hyvinvointi

Olemme Elo, suuri suomalainen työeläkevakuuttaja. Huolehdimme, että asiakkaamme saavat ansaitsemansa eläkkeet. Autamme asiakasyrityksiämme menestymään ja vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin.

Hyvinvointi

Valkeakosken musiikkiopisto antaa taiteen perusopetuksen musiikin laajan oppimäärän mukaista opetusta valkeakoskelaisille, akaalaisille ja pälkäneläisille lapsille ja nuorille. Pälkäneellä soitinopetusta on tarjolla pianossa ja viulussa, muiden instrumenttien opetustunnit ovat Valkeakoskella.